Vorken en Dempers

Voor service aan en afstelling van schokdempers en voorvorken bent u bij mij aan het juiste adres. Ruime ervaring in het afstellen van vorken en dempers. Geometrie aanpassing door minimale aanpassing van de demper. Van cross country tot downhill; u mag er verzekerd van zijn dat uw vork en demper perfect worden afgesteld. Uiteraard in overleg en naar uw wensen. U kunt bij mij terecht voor onderhoud en afstelling aan alle merken voorvorken: -Lefty -Headshock -Rock Shox -Manitou -Fox -Bos -Specialized Brain. Ruime ervaring in huis, en samenwerking met specialisten op het gebied van vering en demping.

Schakelsystemen

Ik heb ervaring in onderhoud, afstelling en montage van alle gangbare en minder gangbare schakelsystemen, zoals van Campagnolo, Shimano, Sram en FSA Ook Di2(Shimano), E-tab(Sram), EPS(Campagnolo), K-Force WE (FSA) electronisch schakelen hebben voor mij geen geheimen. Ook voor andere schakelsystemen, zoals Hammerschmidt, Pinion en Rohloff kunt u bij mij terecht.

Wielen

Advies bij het samenstellen of opbouwen van uw custom wielset. Spaak-, naaf-, velg- en nippelkeuze. Opbouw en richten van zowel custom- als systeemwielen. Montage van door u zelf aangeschafte wielset, monteren en volledig afstellen. Alles aan een scherp uurtarief.